Skriveguide

Idéfasen

Tenk igjennom hva som er viktig for deg, hva du er fornøyd med eller ønsker å være kritisk til. The Young Opinion publiserer meninger, la derfor teksten og temaet bære preg av dette. Gjør teksten aktuell, se på nyhets- og samfunnsbildet og la deg inspirere.

Sjekk retningslinjene

Vi anbefaler at teksten din er på mellom 150-600 ord. Selv om vi publiserer meninger, tolererer vi ikke usaklige personangrep eller overdrevet stygt språk. Presenter dine egne meninger og synspunkter. Utover dette står du som skribent veldig fritt til å formidle kjernesakene dine.

Skriv

Bruk ordene best mulig, vær presis i formuleringer og argumenter. Fang leserens oppmerksomhet igjennom en spennende tittel og ingress. Bruk ditt eget språk og sørg for at teksten presenterer meningen din i størst mulig grad. Henviser du til andre innlegg må du oppgi dette når du sender inn teksten. Les igjennom teksten din flere ganger når du er ferdig, formidler den det du ønsker? Er språket korrekt? Fanger den leserens oppmerksomhet?

Send inn

Når teksten er ferdig, sender du den inn igjennom skjemaet nederst på siden SEND INN. Fyll ut feltene og legg ved teksten (doc/docx/pages). Legg også ved eventuelle portrettbilder og sosiale medier for å øke profileringen til deg og teksten din.

Etter publisering

Dersom teksten din blir publisert vil vi gjøre alt vi kan for at så mange som mulig skal lese den, og vi håper at du gjør det samme. Del den gjerne i sosiale medier og la menneskene rundt deg få vite hva du mener. Forsøk også å være aktiv i kommentarfeltet til innlegget ditt. Svar gjerne på spørsmål eller kommentarer folk har til teksten din.

Brukerbetingelser

Personvern

Cookie Policy

Om oss

Hjem

Send inn

© 2020 Publicated AS. All Rights Reserved

>