Om oss

The Young Opinion er en debatt- og meningsside av unge for unge. Vi er et talerør for deg som er ung og som vil dele meningene dine med omverdenen og påvirke det offentlige ordskiftet. Hver dag publiserer vi innlegg skrevet av unge mennesker i alderen 15-23 år. Gjennom nettsiden ønsker The Young Opinion å skape en plattform for saklig debatt blant ungdom om temaer som påvirker hverdagen deres.

The Young Opinion drives av en gruppe idealistiske ungdommer. Vi ønsker å bidra til at unge stemmer blir enda bedre hørt og forstått i dagens debattklima. Da vi er sikre på at unge kan ta styringa på publiseringen selv. Vi tar unges meninger på alvor og sørger for at de presenteres på en ryddig og respektfull måte. Det er vårt løfte til deg som skriver til oss.

Debattsiden er politisk, religiøs og ideologisk nøytral, men innleggene vi publiserer er ikke nødvendigvis det. Vi jobber for at alle meninger og synspunkter skal bli hørt. Som et hvilket som helst annet medium, stiller vi krav til leserinnleggene vi publiserer. Dette kan du lese mer om ved å følge lenken her.

Ekstra sterke og gode innlegg, vil The Young Opinion jobbe for at når enda lengre ut enn til vårt medium. Vi vil derfor også jobbe for å markedsføre ditt innlegg og dine meninger om vi vurderer de til å være ekstra interessante og gode – og fortjener å nå vidt og langt ut til et stort publikum.

The Young Opinion er interessert i å lytte til gode innspill og idéer til hvordan vi utvikler vårt nettsted og sikrer at vi fremstår interessante for deg enten du leser eller skriver. Har du derfor synspunkter eller idéer, så nøl ikke med å sende dem til oss.

 Er du klar for å få budskapet ditt hørt av Norges befolkning?  send oss et innlegg da vel!

Spørsmål kan sendes på mail til [email protected]
Ønsker du å annonsere hos oss, kan du sende en mail til [email protected]

Brukerbetingelser

Personvern

Cookie Policy

Om oss

Hjem

Send inn

© 2020 Publicated AS. All Rights Reserved

>